Met deze opleiding kan je het certificaat van bekwaamheid inzake gasvormige brandstof (module GI)  (‘erkend technicus gasvormige brandstof GI’) behalen voor het Vlaams Gewest.

Met deze opleiding kan je het certificaat van bekwaamheid inzake vloeibare brandstof (‘erkend technicus vloeibare brandstof’) behalen voor het Vlaams Gewest.

Met deze opleiding kan je het certificaat van bekwaamheid inzake de controle en het onderhoud van stookolietanks (‘erkend stookolietechnicus’) behalen voor het Vlaams Gewest.

Met deze opleiding kan je het kwaliteitslabel behalen als ‘CERGA-professionele gasinstallateur voor aardgas’. Je krijgt een algemene inleiding over aardgas en over de eigenschappen en samenstelling ervan. Verder leer je alles over binnenleidingen voor lage druk en krijg je veel informatie mee over de verschillende soorten verbruikstoestellen en waar je moet op letten bij de installatie van elk type.

Met deze opleiding kan je het certificaat behalen als ‘CERGA gasmonteur’.

Je krijgt een algemene inleiding over werken met aardgas en hoe een correcte en veilige installatie tot stand brengen. Verder leer je alles over het plaatsen van binnenleidingen voor lage druk en word je geïnformeerd over de verschillende soorten verbruikstoestellen en aandachtspunten waar je moet op letten bij de installatie van elk type.

Met deze opleiding kan het certificaat van bekwaamheid inzake vloeibare brandstof ('erkend technicus vloeibare brandstof') of het bekwaamheidsattest als ‘technicien en combustibles liquides’ of ‘EPB-verwarmingsketeltechnicus L’ behaald worden voor de verschillende gewesten waarvoor de deelnemer al een erkenning heeft voor gasvormige brandstoffen.

Bestelformulieren