Header

Nieuwe Bosch-condensatieketel Condens 8700iW

Nieuwe Bosch-condensatieketel Condens 8700iW vereenvoudigt installatiewerk van de installateur

Bosch brengt een nieuwe condensatiegaswandketel op de Belgische markt; de Condens 8700 iW bevat de volgende karakteristieken:

  • Condensatiegaswandketel met aantrekkelijk design
  • Zeer hoog verwarmings- en warmwatercomfort
  • Eenvoudige installatie dankzij montagevriendelijke verpakking
  • Unieke sifon met hevelfunctie

De nieuwe compacte gascondensatieketel is synoniem voor efficiëntie, eenvoudigheid en comfort.

Efficiëntie

De Condens 8700iW biedt een modulatiebereik van 1 tot 10 en past automatisch zijn vermogen aan in functie van de behoeften van de gebruiker. Op die manier garandeert de ketel een efficiënte en energiezuinige werking.

Eenvoudig

De ketel is gemakkelijk te installeren en is onderhoudsvriendelijk ; deze wordt geleverd in een montagevriendelijke verpakking, rekening houdend met de te volgen montagestappen. Daarbij kan de ketel eenvoudig ingehaakt worden op de fixatieplaat.

Alle technische componenten zijn volledig toegankelijk via het frontpaneel van de ketel. De Condens 8700iW is ook uitgerust met een sifon met hevelfunctie. Het condensaat wordt in de sifon opgevangen en wordt vervolgens in één golf in de rioolbuis afgevoerd.

De Condens 8700iW is voorzien van een interactieve touchscreen met kleurendisplay. Deze kan gecombineerd worden met de EasyControl CT 200, waarmee de verwarmingsinstallatie op afstand en op elk moment bediend kan worden via de app EasyControl op de smartphone of tablet. Hierdoor verhoog je het energielabel van het toestel naar A+.

Comfort

De Condens 8700iW is het enige combitoestel op de Belgische markt dat zo’n hoog comfort biedt. De geïntegreerde warmwaterbereiding voorziet niet minder dan 28 liter warm water per minuut. Kortom, meer dan voldoende warm water voor een bad of douche. Je hoeft enkel de kraan open te draaien en te genieten van warm water op de gewenste temperatuur!