Kenniscentrum

Cedicol: kennis- en opleidingscentrum in verwarmingstechnieken voor verschillende energieën

Cedicol: kennis- en opleidingscentrum in verwarmingstechnieken voor verschillende energieën

Cedicol, oorspronkelijk opgericht als kennis- en opleidingscentrum voor vloeibare brandstoffen, is heden geëvolueerd naar een kennis- en opleidingscentrum voor vloeibare én gasvormige brandstoffen. Wij willen met onze opgebouwde kennis en expertise in verwarmingstechnieken verder groeien naar een nog meer allesomvattend kenniscentrum zoals we dit in onze missie, visie en doelstellingen hebben beschreven:

De missie

Als dé referentie biedt Cedicol ondersteuning op het vlak van verwarmings- en koeltechnieken aan de HVAC-sector en aan het beleid binnen de verschillende gewesten.

De visie

De referentie zijn als kenniscentrum voor het bevorderen van technische kennis en ondersteuning van de verwarmingsmarkt en zijn energieën, die de noden van de leden dekt, met een eersteklas service.

De doelstellingen

De voornaamste doelstelling van Cedicol is een kwaliteitsvolle service te leveren aan haar leden en aan organisaties actief in de sector.

In de eerste plaats willen we onze leden technisch ondersteunen en in de tweede plaats willen we ondersteuning geven aan de verschillende federaties/verenigingen binnen de HVAC-sector.

Daarbij bieden we expertise en advies aan de professionals, de technici en overheden binnen het domein van de verwarmings- en koeltechnieken gevoed door de verschillende energieën.

De leden van Cedicol

Wij willen vandaag als organisatie dichter bij de leden staan. Dit gaan we ondermeer realiseren door nauw samen te werken op het vlak van sector gerelateerde projecten en door op regelmatige basis nuttige informatie te delen.